Kuchařky, gastronomie > Gastronomie

 
Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: Libor Krejčiřík
Nakladatelství: TZ-one Tomáš Zahradníček
Počet stran: 298 stran
Jazyk: český
Formát: Nelze měnit formátování a velikost textu info
ebux cena 190 Kč
Dostupná pro:
 
Wooky
 
 
 

Více o e-knize Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd. Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.
 

Help, FAQ
Help, FAQ
Hotline