Kuchařky, gastronomie > Gastronomie

seřadit podle
 
rozšířený filtr základní filtr
cena:
vlastnost:
Zobrazit po: 10 
1

Znalcem vína za 24 hodin

( Jancis Robinson )
Nakladatelství: Grada
Jazyk: český
Dostupná pro:
Co dělá dobré víno dobrým vínem? Je to klima? Odrůda? Um a zkušenost vinaře? Kritička vín Jancis Robinson udělá znalce vína z každého. Naučí vás poznávat vína podle odrůdy, barvy a chutí, lahve, etikety, párovat vína s pokrmy, abyste se v tom množství druhů dokázali orientovat.
ušetříte 13%
ebux cena 155 Kč
 
 

Nakládáme zeleninu

( Claudia Lorenz-Ladener )
Nakladatelství: Grada
Jazyk: český
Dostupná pro:
Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.
ušetříte 15%
ebux cena 254 Kč
 
 

Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

( Libor Krejčiřík )
Nakladatelství: TZ-one Tomáš Zahradníček
Jazyk: český
Dostupná pro:
Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
 
ebux cena 190 Kč
 
 

Vinařem v Africe i leckde jinde

( Antonín Konečný )
Nakladatelství: Carpe diem
Jazyk: český
Dostupná pro:
Známý český vinařský odborník bilancuje ve své první, a žel i poslední samostatné knížce svůj bohatý život spojeny s vinnou révou a s vínem jako ušlechtilým mokem. Seznamuje čtenáře i s tím, proč se stal vinařem, co ho odvedlo za prací.
ušetříte 56%
ebux cena 100 Kč
 
 
Zobrazit po: 10 
1

Help, FAQ
Help, FAQ
Hotline