Jaroslav Vašák

seřadit podle
 
rozšířený filtr základní filtr
cena:
vlastnost:
Zobrazit po: 10 
1

Natrhej si oběd

( Jaroslav Vašák )
Nakladatelství: Cpress
Jazyk: český
Dostupná pro:
Nechoďte do supermarketu, jděte do přírody! Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe. Roste tu totiž spousta
 
ebux cena 269 Kč
 
 

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes A-Ž

( Jaroslav Vašák )
Nakladatelství: Stanislav Plášil - nakladatelství Viking
Jazyk: český
Dostupná pro:
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
 
ebux cena 199 Kč
 
 

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 5. díl T-Ž

( Jaroslav Vašák )
Nakladatelství: Stanislav Plášil - nakladatelství Viking
Jazyk: český
Dostupná pro:
Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno
 
ebux cena 69 Kč
 
 

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 4. díl P-Š

( Jaroslav Vašák )
Nakladatelství: Stanislav Plášil - nakladatelství Viking
Jazyk: český
Dostupná pro:
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte,
 
ebux cena 69 Kč
 
 

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 3. díl L-O

( Jaroslav Vašák )
Nakladatelství: Stanislav Plášil - nakladatelství Viking
Jazyk: český
Dostupná pro:
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ?
 
ebux cena 69 Kč
 
 

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 2. díl H-K

( Jaroslav Vašák )
Nakladatelství: Stanislav Plášil - nakladatelství Viking
Jazyk: český
Dostupná pro:
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť?
 
ebux cena 69 Kč
 
 

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 1. díl A-G

( Jaroslav Vašák )
Nakladatelství: Stanislav Plášil - nakladatelství Viking
Jazyk: český
Dostupná pro:
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ? Myslíte, že ne? Nedáte si ...
 
ebux cena 69 Kč
 
 
Zobrazit po: 10 
1

Hotline